• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make Fresh Basil Ice Cream at Home – Surprisingly Delicious! скачать в хорошем качестве

How to Make Fresh Basil Ice Cream at Home – Surprisingly Delicious! 2 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make Fresh Basil Ice Cream at Home – Surprisingly Delicious!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make Fresh Basil Ice Cream at Home – Surprisingly Delicious! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Fresh Basil Ice Cream at Home – Surprisingly Delicious! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make Fresh Basil Ice Cream at Home – Surprisingly Delicious! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make Fresh Basil Ice Cream at Home – Surprisingly Delicious!

Cool, creamy and herbal, this Fresh Basil Ice Cream is what happens when fragrant summer herbs meet classic French custard technique. It’s made with fresh basil leaves, rich egg yolks, heavy cream, and a touch of lemon for brightness. The result is silky, herbaceous and refreshingly different! If you’ve never tried basil in a dessert before, this is the perfect place to start. This ice cream is a grown-up twist on homemade favorites, yet it’s simple enough for any home cook to make. In this video, I’ll walk you through each step to create a custard-based basil ice cream that’s smooth, balanced, and packed with fresh flavor. Full recipe below! Fresh Basil Ice Cream Ingredients: 2 cups basil leaves 6 egg yolks ⅔ cup sugar 1 ½ cups whole milk 1 ½ cups heavy cream ½ teaspoon salt 1 tablespoon freshly squeezed lemon juice Instructions: 1. Combine basil leaves, egg yolks, sugar, milk, cream and salt in a blender and buzz on high until thoroughly blended. 2. Transfer to a saucepan and cook over medium-low heat for about 5-8 minutes, stirring constantly with a rubber spatula and scraping the bottom and sides. 3. Once it’s thickened enough to coat the back of a spoon, strain through a fine mesh strainer to catch any bits of cooked egg or basil. 4. Cover and refrigerate until chilled, at least several hours, but overnight is best. 5. Stir in the lemon juice, then pour into an ice cream maker and process according to manufacturers instructions. 6. Transfer to a container and freeze until solid. Then, it’s ready to scoop and enjoy. 7. Serve with fresh sliced heirloom tomatoes with a drizzle of good extra virgin olive oil and sea salt. It’s also lovely with other summer fruits like strawberries, apricots, peaches, cherries and nectarines. For more recipes like this be sure to check out my blog ColeyCooks.com! Thanks for watching my video! If you enjoyed this, please give it a thumbs up, comment and subscribe!

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5