• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Why Spanish Iberian Ham Is The World's Most Expensive Cured Meat | Regional Eats скачать в хорошем качестве

Why Spanish Iberian Ham Is The World's Most Expensive Cured Meat | Regional Eats 6 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Why Spanish Iberian Ham Is The World's Most Expensive Cured Meat | Regional Eats
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Why Spanish Iberian Ham Is The World's Most Expensive Cured Meat | Regional Eats в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Why Spanish Iberian Ham Is The World's Most Expensive Cured Meat | Regional Eats или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Why Spanish Iberian Ham Is The World's Most Expensive Cured Meat | Regional Eats в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Why Spanish Iberian Ham Is The World's Most Expensive Cured Meat | Regional Eats

Iberian ham, or Jamón Ibérico, is one of the most expensive meats in the world. A leg of it can cost as much as $4,500. It is made from the rear leg of the black Iberian pig, a rare breed that can be found in the southern and western regions of the Iberian Peninsula, which comprises Spain and Portugal. For more, visit: https://www.jamoneslazo.es/ https://productosdelasierra.com/en/ MORE REGIONAL EATS: Why Gruyère Is The Most Popular Swiss Cheese | Regional Eats    • Why Gruyère Is The Most Popular Swiss Chee...   How English Crumpets Are Made At Europe's Biggest Bakery | Regional Eats    • How English Crumpets Are Made At Europe's ...   How Traditional French Camembert Is Made | Regional Eats    • How Traditional French Camembert Is Made |...   ------------------------------------------------------ #Ham #Meat #FoodInsider Insider is great journalism about what passionate people actually want to know. That’s everything from news to food, celebrity to science, politics to sports and all the rest. It’s smart. It’s fearless. It’s fun. We push the boundaries of digital storytelling. Our mission is to inform and inspire. Subscribe to our channel and visit us at: https://www.insider.com Food Insider on Facebook:   / foodinsider   Food Insider on Instagram:   / thisisinsiderfood   Food Insider on Twitter:   / insiderfood   Insider on Snapchat:   / 4020934530   Insider on Amazon Prime: https://www.amazon.com/v/thisisinsider Insider on TikTok:   / insider   Food Insider on Dailymotion: https://www.dailymotion.com/foodinsider Why Spanish Iberian Ham Is The World's Most Expensive Cured Meat | Regional Eats

Comments
  • Изготовление китайской ветчины цзиньхуа с более чем 1000-летней историей - тайваньская кухня 2 года назад
    Изготовление китайской ветчины цзиньхуа с более чем 1000-летней историей - тайваньская кухня
    Опубликовано: 2 года назад
  • How Traditional Spanish Chorizo Is Made | Regional Eats 5 лет назад
    How Traditional Spanish Chorizo Is Made | Regional Eats
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Why Matsusaka Wagyu Is The Most Expensive Beef In The World | So Expensive 1 год назад
    Why Matsusaka Wagyu Is The Most Expensive Beef In The World | So Expensive
    Опубликовано: 1 год назад
  • Tuscany’s Rarest Prosciutto is Giant, Fatty, and Ages for 5 Years 6 месяцев назад
    Tuscany’s Rarest Prosciutto is Giant, Fatty, and Ages for 5 Years
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Why This Portuguese Sardine Cannery Swears By Its 100-Year-Old Method | Regional Eats 6 лет назад
    Why This Portuguese Sardine Cannery Swears By Its 100-Year-Old Method | Regional Eats
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Why ‘Ethical’ Foie Gras Is So Expensive | So Expensive Food | Business Insider 2 года назад
    Why ‘Ethical’ Foie Gras Is So Expensive | So Expensive Food | Business Insider
    Опубликовано: 2 года назад
  • How Extra-Virgin Olive Oil Is Made In Greece | Regional Eats | Food Insider 3 года назад
    How Extra-Virgin Olive Oil Is Made In Greece | Regional Eats | Food Insider
    Опубликовано: 3 года назад
  • How It's Made: Traditional Basque Ham 5 лет назад
    How It's Made: Traditional Basque Ham
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Я попробовал самые редкие блюда в мире! 1 год назад
    Я попробовал самые редкие блюда в мире!
    Опубликовано: 1 год назад
  • How 20,000 lbs Of Anchovies Spend 3 Years Transforming Into Expensive Anchovy Sauce | So Expensive 1 год назад
    How 20,000 lbs Of Anchovies Spend 3 Years Transforming Into Expensive Anchovy Sauce | So Expensive
    Опубликовано: 1 год назад
  • How Capocollo (Gabagool) Is Made In Italy | Regional Eats | Food Insider 4 года назад
    How Capocollo (Gabagool) Is Made In Italy | Regional Eats | Food Insider
    Опубликовано: 4 года назад
  • Что будет, если превзойти скорость света? 💤Лекция для сна💤 10 дней назад
    Что будет, если превзойти скорость света? 💤Лекция для сна💤
    Опубликовано: 10 дней назад
  • Японская еда - Гигантская Медвежья Лапа Токио Япония 2 года назад
    Японская еда - Гигантская Медвежья Лапа Токио Япония
    Опубликовано: 2 года назад
  • Eating A $1,500 Leg Of Jamón Ibérico 3 года назад
    Eating A $1,500 Leg Of Jamón Ibérico
    Опубликовано: 3 года назад
  • Теперь я понимаю, почему этот стейк-хаус называют ЧУДО! 7 дней назад
    Теперь я понимаю, почему этот стейк-хаус называют ЧУДО!
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Why Americans Pay Up To $1,400 For Spanish Ham 5 лет назад
    Why Americans Pay Up To $1,400 For Spanish Ham
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Как строили корабли для мирового господства 5 дней назад
    Как строили корабли для мирового господства
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Jamón Ibérico - How The Most Expensive Ham In The World Is Made | Food Secrets Ep. 6 4 года назад
    Jamón Ibérico - How The Most Expensive Ham In The World Is Made | Food Secrets Ep. 6
    Опубликовано: 4 года назад
  • Why Parmesan Cheese Is So Expensive | Regional Eats | Food Insider 7 лет назад
    Why Parmesan Cheese Is So Expensive | Regional Eats | Food Insider
    Опубликовано: 7 лет назад
  • 1 Year of Making Jamón in 16 Minutes 1 месяц назад
    1 Year of Making Jamón in 16 Minutes
    Опубликовано: 1 месяц назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5