У нас вы можете посмотреть бесплатно FAJITA FEST: The 5 BEST Cuts of Beef for Fajitas (Traditional & Regional Favorites) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
What cut of beef is ACTUALLY a fajita? Getcha some APC BBQ Rubs Here: https://www.pitmaster.us/ Well, that might depend on where you’re from. In this video we’re cooking FIVE different cut of beef, all of which are known as FAJITAS. We’ve got: Flank Steak Flap Meat (aka Sirloin Fajita/Bavette/Arrachera/Ranchera) Hanger Steak (aka Arrachera/Fajita) Inside Skirt Steak (long, traditional strip Outside Skirt Steak (more tender of the two + pricey) The main difference between them all is where they come from on the animal. Tenderness and texture is also a big thing. We’re gonna cook em all up, and slice and taste, and i’ll let you know which one i think is the best cut of beef FOR FAJITAS and the one I prefer to cook the most.