У нас вы можете посмотреть бесплатно SRILANKAN THETTI PAAN или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
LANKAN THETTI PAAN Ingredients 4 cups All purpose flour 1 tablespoon active yeast 1 1/2 tablespoons sugar Salt as needed 1 cup warm water 1/2 cup milk Coconut oil for brushing Method In a bowl add sugar and yeast and add 1 cup of warm water mix it and leave for 5 minutes. In a large bowl or stand mixer add flour and salt and mix well add the proofed yeast and milk and knead to a soft dough and apply some oil and leave covered in a warm place for 11/2 hours to rise . And when it’s double in size punch it down and bring it to the floured surface and divide into 3 equal . Pieces. And flatten it like shown and brush it with coconut oil on both sides. And leave in the loaf pan to proof for another 10 minutes and bake in preheated oven 350 F for 35 to 40 minutes. Remove from oven and separate the paan and bake it again in a flat tray for 10-15 minutes or till golden color. Serve with pol Sambol.