У нас вы можете посмотреть бесплатно アラビアのアプリコットナッツ入りジャムの作り方 How to make apricot nuts jams(Dubiyaaza) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
アプリコットのナッツ入りジャムは、年一回のイード(断食明けのお祭り)の朝ごはんに食します。サウジアラビアだけでなく、レバノンやシリアなどのイスラム圏でも作られています。日本では、ナッツ類は、高いので、少量づつ好みのナッツを入れて作ればいいと思います。アプリコットのペーストは、日本では、売っていないので、アプリコットジュースなどで代用できると思います。或いは、生のあんずをミキサーでピューレ状にして代用出来るかもしれません。あんずは、殺菌作用があるので、煮沸消毒したビンにいれておけば半年位は、保存できます。 Dubiyaza is apricot nuts jams. Dubiyaza is the dish of Eid after Ramadan. Ingredients : dried apricot 2 plates, apricot paste 3 sheets ,almond 11/2cup or 2 cups ,pistachios 1cup,peanuts 1cup or macademia nuts or cashew nuts 1cup,pine nuts 1cup,rasins 1cup, oil 2tablespoon , cinnamon 1stick,cardamon 3 pieces ,clove3 hot water for apricot juice 1000cc. suger 1 1/2 cups preparation : wash all ingredients with water without pine nuts and peanuts and dry them in the oven or under the sun. Recipe : soften apricot paste with water, soaked water for 1 days. after softening apricot paste , making it smooze by blender. after flying all ingredients with oil ,pour the apricot juice in the pot. cook over low heat for 3 hours.