• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How To Make Fresh Egg Pasta Dough скачать в хорошем качестве

How To Make Fresh Egg Pasta Dough 3 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How To Make Fresh Egg Pasta Dough
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How To Make Fresh Egg Pasta Dough в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Make Fresh Egg Pasta Dough или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How To Make Fresh Egg Pasta Dough в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How To Make Fresh Egg Pasta Dough

There’s one thing you always ask for - how to make fresh pasta. You only need two ingredients - 1 egg for every 100g of 00 flour. Or you can make a vegan version using 45/50ml of water for every 100g of semolina flour. It couldn’t be easier - just follow my step by step instructions and top tips and it will be great every time. Plus it’s fun and a great way to get the whole family involved. It takes very little time to make and is a really nice way to elevate your pasta dishes for a special occasion. Top tips: 👉 At first the egg will be very runny so start by incorporating the flour only from the sides of the well and not from the top. Once the mixture is a bit firmer you can slowly incorporate the rest of the flour. 👉 Working the dough is important - you want to eat carbs? You have to work out!! 👉 The dough might look dry on the outside but if you expose the middle it will be quite sticky - so you can use this to absorb more flour from the board. 👉 It’s important to let the dough rest to develop a better gluten structure - I like to knead and rest mine twice. 👉 For the first kneading, don’t focus too much on the look of the dough, but on the consistency. It should feel almost like a play dough, not too sticky, not too dry but tacky to the touch. 👉 During this first resting, the gluten will begin to develop even more but naturally. This will make the second kneading and the whole process much easier, creating a perfect dough. FULL RECIPES Website link: https://www.ourcookingjourney.com/rec... Semolina Fresh Pasta Dough: https://www.ourcookingjourney.com/rec... SOCIAL Instagram:   / our_cookingjourney   TikTok:   / our_cookingjourney   Facebook:   / ourcookingjourney   Pinterest:   / ourcookingjourney   Website: https://www.ourcookingjourney.com/ Buy me a coffee: https://buymeacoffee.com/ourcookingjo...

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5