У нас вы можете посмотреть бесплатно J. Kenji López-Alt Breaks Down the Science of Stir-Fry | WIRED или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In a wok, fire, oil and metal combine in an explosive chemical reaction to create stir-fry. J. Kenji López-Alt literally wrote the book on the wok, and he's here to explain the science behind stir-fry Still haven’t subscribed to WIRED on YouTube? ►► http://wrd.cm/15fP7B7 Listen to the Get WIRED podcast ►► https://link.chtbl.com/wired-ytc-desc Want more WIRED? Get the magazine ►► https://subscribe.wired.com/subscribe... Follow WIRED: Instagram ►► / wired Twitter ►► / wired Facebook ►► / wired Get more incredible stories on science and tech with our daily newsletter: https://wrd.cm/DailyYT Also, check out the free WIRED channel on Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, and Android TV. ABOUT WIRED WIRED is where tomorrow is realized. Through thought-provoking stories and videos, WIRED explores the future of business, innovation, and culture.