У нас вы можете посмотреть бесплатно 甫魚鮮蝦燒賣. 鮮蝦燒賣.Siu Mai. Pork Dumpling или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
{ENG SUB} 如何做甫魚鮮蝦燒賣. 鮮蝦燒賣.食譜. 簡單步驟.美味.港式. How to make Pork Dumpling. Siu Mai. a Recipe. Easy Step. 材料: 燒賣皮(1包) 瘦豬肉350克 肥豬肉180克 鮮蝦210克 冬菇80克 調味料: 鹽10克 糖20克 少許白胡椒粉 少許麻油 味精15克 大地魚粉 少許豬油 蒸4.5分鐘 Ingredients: Siu Mai Skin(1Pack) Lean Pork 350 g Fat Pork meat 180 g Fresh Shrimp 210 g Mushroom 80 g Seasonings: Salt 10 g Sugar 20 g A bit of white pepper powder A bit of sesame oil MSG 15 g Roasted Flounder fish powder Lard(the right amount) Steam 4.5 minutes Chef Michael Choi has more than 30 years of experience in Gourmet making experience. Former executive chef at Camino Hotel. Head chef in Restaurant of Chinese Cuisine. Japanese Cuisine. Asian Cuisine. A wide range of culinary skills and outstanding. Won multiple awards. The purpose of establishing this channel is to summarize and show my experience. Dedicated to all food lovers to share. If you like, please subscribe. I will update every week. Chef Michael Choi有30多年美食製作經驗.曾任職帝皇酒店 Camino Hotel 行政總廚. 和香港北美等地的中餐.日餐. 亞洲餐廳的大廚. 廚藝範圍廣泛而出色.多次獲獎.建立此頻道目的是想總結和展示自己經驗.獻給各美食愛好者分享.如果您喜歡,請訂閱.我會毎週更新