У нас вы можете посмотреть бесплатно The Incredible Menu of Chef Jordi Artal | Restaurant Cinc Sentits или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
                        Если кнопки скачивания не
                            загрузились
                            НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
                        
                        Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
                        страницы. 
                        Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
                    
Chef Jordi Artal received his second Michelin-star for his restaurant Cinc Sentits in 2020. Today he shares with us his unique menu reflecting his modern approach on traditional Catalan cuisine. The Menu: FAIFÓ Olive, rosemary Smoked herring, roasted pepper, pickle Roasted chicken, samfaina, thyme ⸻ TUNA Crispy, ventresca, pickled mustard seeds, caviar FOIE GRAS Smoked eel, apple, carquinyoli, duck garum WAGYU Tartare, fermented milk cream, caviar ⸻ ONION Figueres onion, Serradet cheese, consommé PEAS From Maresme, pea essence, sea urchin spheres OXTAIL Fricandó, potato foam, black truffle, crispy mushrooms COD Jerusalem artichoke purée and chips, wild mushrooms roasted in a wood-fired oven, black truffle VENISON Trinxat, smoked celeriac purée, osmotized pear ⸻ MAPLE Sea salt, cream, cava, egg yolk FENNEL Sorrel, effervescent lemon, white chocolate BLACK TRUFFLE Parsnip, bitter almond, caramel, pear ⸻ LAST TEMPTATIONS Our Sara Bread, chocolate, olive oil, salt #cinsentits #michelinstar #menu