У нас вы можете посмотреть бесплатно WEST AFRICAN FOOD | EWE FOOD || YAKEYAKE | YAKAYAKA RECIPE || STEAMED GRATED CASSAVA || или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
WEST AFRICAN FOOD | EWE FOOD || YAKEYAKE |YAKAYAKA RECIPE || STEAMED GRATED CASSAVA || #ghanafood #cotedivoire INGREDIENTS CASSAVA SALT This food is prepared using the steaming method of cooking .It is popularly eaten in some west African countries like Ghana ,Cotedivoire ,Nigeria,Togo etc. It is prepared by grating or blending cassava ,squeezing the liquid out and sifting it to remove large particles and making it smooth. Salt is then added to it and then steamed for about 4 to 5 minutes. It can be eaten with any sauce. It can be fermented for about a day to 3 before steaming