• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The Homey and Hearty Yucatecan Pork Lomitos скачать в хорошем качестве

The Homey and Hearty Yucatecan Pork Lomitos 8 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The Homey and Hearty Yucatecan Pork Lomitos
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The Homey and Hearty Yucatecan Pork Lomitos в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The Homey and Hearty Yucatecan Pork Lomitos или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The Homey and Hearty Yucatecan Pork Lomitos в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The Homey and Hearty Yucatecan Pork Lomitos

A mouthful of this homey, slow-cooked pork-and-tomato braise, wrapped in a warm tortilla, is about as comforting as it comes. Without the spark of spicy little dried chiles and woodsy Yucatecan oregano (coleus amboinicus) or epazote (apazote as it’s called by Yucatecans), the flavor might be mistaken for Italian food, the kind of braise to toss with pasta. Those two additions, however, land it squarely in the Yucatan. It’s said that Doña Hermelinda made the first pot of lomitos a couple of generations ago in Valladolid, Yucatan, and offered it in her simple eatery, folded into tacos or piled on tostadas. It’s said, in fact, that she made it without chile or herbs, in a style she said was reminiscent of Cuban food. Now, though, everybody in the region claims lomitos as their own and they make it with dried chiles (as I do here) or fresh habaneros. Lomitos refers to the fact that it was originally made with pork loin, but, because our pork is much leaner than what you find in Yucatan, I suggest using pork shoulder to avoid dryness. Lomitos are often served with a smear of mashed, fried beans (the lima bean-like ibes are popular) and a little roughly chopped hardboiled egg. Though hardboiled eggs garnish a lot of Yucatecan food, I also like lomitos served with Yucatan’s omnipresent Pickled Red Onions. Here's the recipe: https://www.rickbayless.com/recipe/po...

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5