• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Making Pepperoni from Scratch and Putting it on a Pizza!! скачать в хорошем качестве

Making Pepperoni from Scratch and Putting it on a Pizza!! 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Making Pepperoni from Scratch and Putting it on a Pizza!!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Making Pepperoni from Scratch and Putting it on a Pizza!! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Making Pepperoni from Scratch and Putting it on a Pizza!! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Making Pepperoni from Scratch and Putting it on a Pizza!! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Making Pepperoni from Scratch and Putting it on a Pizza!!

How I made pepperoni from scratch and put it on a pizza!! Ingredients: 65% pork shoulder 25% beef top sirloin 10% fatback 2.3% salt 0.25% cure number 1 Flavor of Italy starter culture 0.75% dextrose 0.3% black pepper 0.1% white pepper 1% smoked paprika 0.5% fennel seed 0.5% cayenne Method: Sterilize equipment Weigh and cube meat Freeze meat and equipment for 1 hour Awaken culture Grind meat Mix spices, salt, cure, and culture into meat Stuff into natural casing Ferment according to starter culture's directions Dry for a week or two at 55F (13C) and 80% humidity, aiming for 20% weight loss Cook sous vide at 130F (54C) for three hours ---------- Dough: 80% bread flour 15% home-milled Maris Widgeon wheat 5% whole rye flour 72% water 5% levain 3% olive oil 3% salt 2% diastatic malt powder 48-hour cold ferment. ---------- This pepperoni recipe was roughly based on and inspired by the 2 Guys And A Cooler channel's pepperoni. Definitely check out their channel if you're interested in sausage and salami making!    / 2guysacooler   ---------- Why Pepperoni Curls by J. Kenji Lopez-Alt: https://www.seriouseats.com/the-pizza... ---------- Follow me on instagram!   / fitzgen_decent_pizza   ---------- Chapters: 0:00 Intro 0:11 Ingredients 1:25 Sterilizing Equipment 1:38 Prepping 2:18 Grinding 2:41 Mixing 2:55 Stuffing 3:53 Fermenting 4:28 Drying 5:30 Cooking 5:49 Prepping Pizza 7:26 Baking Pizza 8:07 Results

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5