У нас вы можете посмотреть бесплатно Ever wonder why milk is pasteurized and homogenized? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Most of us probably buy pasteurised and homogenised milk, but do have any clue what those two words actually mean? Let me catch you up to speed. Pasteurization when we heat milk up to a specific temperature for a certain amount of time to kill any disease-causing microorganisms in milk. Homogenization is a little different. Here we disrupt the fat in the milk to make tiny, microscopic droplets. This prevents the fat from separating from the rest of the liquid. Come say hi https://abbeythefoodscientist.com Find me on bookshlf https://bookshlf.com/user/aethiel Contact me at [email protected] Buy me a coffee? https://www.buymeacoffee.com/abbeythiel