У нас вы можете посмотреть бесплатно Cantonese Steamed White Cut Chicken Thighs with Spring Onion & Ginger Sauce | 蒸白切雞 | Bak Chit Gai или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Ingredients: For the chicken: 3-4 chicken thighs (500g-550g) 1/4 teaspoon salt 1/2 teaspoon rice wine Few slices ginger 1-2 sprigs spring onion For the spring onion and ginger sauce: 3 tablespoons spring onion (or 1 large sprig) 1 teaspoon ginger Salt to taste Chicken juice 1 tablespoon hot oil This is great to have with Hainanese Chicken Rice and Hainanese Chicken Rice Chilli Sauce. Links below. Hainanese Chicken Rice • Hainanese Chicken Rice (rice only) Hainanese Chicken Rice Chilli Sauce • Chilli Sauce for Hainanese Chicken Rice