• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

My Favorite Sichuan Hot Pot Recipe, from 1972 скачать в хорошем качестве

My Favorite Sichuan Hot Pot Recipe, from 1972 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
My Favorite Sichuan Hot Pot Recipe, from 1972
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: My Favorite Sichuan Hot Pot Recipe, from 1972 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно My Favorite Sichuan Hot Pot Recipe, from 1972 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон My Favorite Sichuan Hot Pot Recipe, from 1972 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



My Favorite Sichuan Hot Pot Recipe, from 1972

Historical Sichuan hotpot was... a little different than it is today. And at home? It's actually our preference. 0:00 - Why the old way is the easy way 1:27 - The genesis of Chongqing hotpot 3:40 - The cooking 6:17 - The eating 8:22 - What to toss in? FULL, DETAILED WRITTEN RECIPE ...is over on the Substack! Free as always, if it had to be said. https://chinesecookingdemystified.sub... HOW TO MAKE A CHINESE-STYLE BEEF STOCK (as promised) Ingredients: Beef bone with marrow (牛骨/带骨髓), sliced open, 1kg Beef shin (牛腱), 500g Ginger (姜), a 2-inch knob Sichuan peppercorn (花椒), 1/4 tsp, optional Water, 4L Process: Add the bone, water, and shin to a pot and bring up to a boil, and down to a simmer. Skim. Add the Sichuan peppercorn and the ginger. After 90 minutes time, remove the beef shin. You can slice some up for the hot pot if you want, or simply portion and reserve for another use (e.g. turn it into a liangban Chinese style cold salad, or top some noodles, etc). After a total of six hours of boiling (you can go longer if you like), strain the stock. Set aside the 3 cups that we’ll be using above, and maybe 1 extra cup for refilling the pot during eating. Freeze the remainder. ______ And check out our Patreon if you'd like to support the project!   / chinesecookingdemystified   Outro Music: คิดถึงคุณจัง by ธานินทร์ อินทรเทพ Found via My Analog Journal (great channel):    • Live Stream: Favourite B-Side Tracks  

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5