У нас вы можете посмотреть бесплатно Milk-infused Bread with Honey - Cooking with Apicius или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
The first attempt at cooking a recipe for a domestic sweet--bread infused with milk, fried, and covered in honey--from Apicius's de Re Coquinaria. The cookbook could have been compiled in the fourth or fifth century CE, and it is attributed to Apicius, a Roman gourmet from the first century CE. The Latin and its translation are from Barbara Flower and Elisabeth Rosenbaum 1958, The Roman Cookery Book, a critical translation of The Art of Cooking by Apicius for the use in the study and the kitchen / Romanae Artis Coquinariae Liber. Peter Nevill Limited, London, p. 182-183.