У нас вы можете посмотреть бесплатно Vietnamese traditional cake или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Vietnamese traditional cake Ingredient: 400g ready-made beef cake flour 5g Dry Yeast (comes with the powder package) 360ml Warm water 40 degrees (of which 330ml for kneading dough and 30ml warm water to activate yeast) 1 teaspoon Sugar (activate yeast) 500ml Filtered water 300g Sugar (about 15 tablespoons) 1/3 teaspoon Salt 50ml Pandan leaf juice (To create green color) 50ml Fresh Milk (To create white color) 2 tubes of Vanilla (to remove the odor of the powder) Coconut milk part 400ml condensed coconut milk 300ml frozen coconut milk 50g - 60g Sugar 1.5 tablespoons Tapioca starch 2 tablespoons Filtered water 1/2 teaspoon Salt 1 little pandan leaves Summary of Recipes and Methods: Simple drinks: https://bit.ly/3vxyoqy How to make sweet soup: https://bit.ly/2ZbM6DE How to make Tet jam dishes: https://bit.ly/3nezDXG Ways to make delicious cakes: https://bit.ly/30KzJ1O How to make pickled dishes: https://bit.ly/3BausNH WATCH FOR FREE: https://bit.ly/303TOgi Channel fanpage: https://bit.ly/302CMiy Free online learning group: https://bit.ly/2EsNVSb