• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Why my Pizza its not elastic and makes holes, Full Answer , tips and Remedy скачать в хорошем качестве

Why my Pizza its not elastic and makes holes, Full Answer , tips and Remedy 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Why my Pizza its not elastic and makes holes, Full Answer , tips and Remedy
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Why my Pizza its not elastic and makes holes, Full Answer , tips and Remedy в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Why my Pizza its not elastic and makes holes, Full Answer , tips and Remedy или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Why my Pizza its not elastic and makes holes, Full Answer , tips and Remedy в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Why my Pizza its not elastic and makes holes, Full Answer , tips and Remedy

What is the "W" (double v) of a flour? The W of a flour is the parameter that determines the strength and elasticity of a flour; more precisely, it measures the ability of flour to create elastic doughs that allow it to retain more air. The cause lies in the lack of gluten present in the dough. If the gluten mesh is weak, the mixture will tend to shrink and break, making it difficult to spread. Therefore, it will not be possible to obtain a dough that is elastic enough and easy to work with. How to make the dough more elastic? How to make dough more elastic? Keep adding the flour and incorporating air. This operation is what is called "mechanical leavening": little by little, by continuing both to knead and to sprinkle with flour, the dough will take on consistency, becoming elastic, resistant but soft.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5