У нас вы можете посмотреть бесплатно Lukanka - Classic homemade dry sausage - easy, simple and delicious - SUB - Yami Yami или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This is an old, simple and easy recipe for the most beloved dried sausage in our country. In ancient times, our ancestors prepared sausages based on this recipe. Homemade dry sausages are prepared in different regions of Bulgaria with different additives, but this recipe is basic. In the following I will present you other recipes. Let those of you who have yet to deal with dry sausages start here. Necessary products: 1 kg pork ham 0.8 kg of beef / veal 200-300 g of back fat 10 g ground black pepper 8 g ground cumin 250 ml of red, dry wine 37 g of table salt