У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Cod al Pil Pil или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
How to make the Basque dish bacalao al pil pil, which is a famous recipe using codfish or hake (I use codfish collars or throats here) and a tricky emulsion of juices from the fish and olive oil. This video shows the start of the process of making that emulsion. Whisking with a strainer works well and doesn't hurt the ceramic cazuela pot I am using; you can use any shallow pan. You can thicken the sauce to the point of mayonnaise if you keep whisking while it cools.