У нас вы можете посмотреть бесплатно Stir Fried Fish Maw - 姜蔥炒鮮魚標 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Stir Fried Fish Maw - 姜蔥炒鮮魚標 Ingredients Fish maws (fresh) 魚標 Ginger (4 to 6 slices) Garlic (4 cloves) 1 shallot (slices) 2 tsp oyster sauce 1 tsp cooking wine ½ tsp dark soy sauce 2 spring onions (cut into 3 inch pieces) Optional: 1 to 2 chili 1 chinese kale (kai-lan) stalk 芥蘭梗 Coriander Cleaning and preparing the fresh fish maw 1. Remove any of the veins 2. Cut open and clean the inside with cornstarch/flour for 1 minute before rinsing with water 3. Marinate for 10-20mins with 1/4 tsp white pepper, 1 tsp cooking wine and a pinch of salt 4. Rinse again before use