У нас вы можете посмотреть бесплатно Yogurt pH & CFU Dynamics или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
How do the microbes and pH in yogurt interact and influence each other? This video addresses this interesting dynamic relationship on bacterial populations and yogurt acidity levels. Timestamps: 0:00 Introduction yogurt pH and bacterial growth dynamics 1:32 pH acidity model 6:52 Bacterial Lag phase (waking up) 7:30 Bacterial Log phase (CFU population explosion) 8:43 Stationary phase & Understanding bacterial limits 12:13 Microbial simplicity. Eat and reproduce until you die. 14:04 Decay phase 14:48 Bacterial pH preferences 17:48 Bacterial acid production 19:52 Bacterial death from acidic pressure How to make French Yogurt like Matt • How to make yogurt (full technique) How to get your yogurt to never separate again! - • How to get your yogurt to never separate a... 🧑🏻💻 You can find Matthew Cress at cressdietetics.com To work with Matt directly email him at: [email protected] 📧 Get Email Updates: Sign up on Matt's website. Want to support Matt? 😃 Paypal Donations: https://www.paypal.com/donate/?hosted... Donations help with background costs and speed up the video making process. Thank you to everyone who participates! Thanks for watching!