У нас вы можете посмотреть бесплатно Recipe of Bulgogi Ssambab, Korean barbecue with salad или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Recipe of Bulgogi Ssambab, Korean barbecue with salad Drawing Recipes Download: https://bit.ly/2P4JrTL Ingredients for 2 people 300 g Sirloin or any cut 1/3 onion 1/3 carrot Marinade Sauce: 4 T. soy sauce (ganjang), 1 T. sugar (or corn syrup), 1 t. chopped garlic, 1 T. sesame oil, 1 t. roasted sesame seeds, 2 T. pear juice (or mash), ¼ t. pepper Ssamjang Sauce: 1 T. Korean soybean paste(doenjang), 1/2 T. red chili paste, 2 T. sesame oil, ¼ t. roasted sesame seeds, 1 T. chopped leek Salad for Ssam(wrapping): endive, romaine lettuce, red lettuce, head lettuce Directions 1. Choose a good cut of beef such as sirloin, remove the fat and cut the meat into thin pieces that are 0.3 cm thick. 2. Mix all the marinade ingredients in a bowl. 3. Add the beef to the marinade and let it marinate for at least 30 minutes. 4. Mix all the ssamjang ingredients in a bowl. 5. Cut the onions into 0.3 cm thick pieces. Julienne the carrot into thin matchsticks that are 5 cm long lengthwise. 6. Cook the vegetables and then after a few minutes add the marinated meat. Cook the marinated meat over high heat for 4 min and then let it simmer over medium heat for 3 min. 7. Wrap the bulgogi into a salad leaf together with some rice and ssamjang. Enjoy!