У нас вы можете посмотреть бесплатно Homemade Black Licorice by Touch of Spice или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Use fresh ground aniseed to make homemade licorice. Makes a beautiful gift! Recipe: Ingredients: 4 tbsp unsalted butter 1/4 cup dark corn syrup 1/4 cup condensed milk 2 tbsp blackstrap molasses 1/2 cup sugar 1 tbsp ground aniseed (you could also use aniseed extract) 1/2 tsp black food coloring 6 tbsp flour (you can use whole wheat or spelt for a deeper flavor) 1. Heat all ingredients except food coloring and flour in a pan on medium heat 2. Allow to come to a boil but stir constantly 3. Test mixture by dropping a quarter teaspoon into cold water. if it balls up and can be rolled afterwards, it's ready. If you have a thermometer, it should reach 230-240 F. 4. Pour mixture into a well buttered baking dish (a bread pan will yield candies with ~1/4 inch thickness) 5. Cool in fridge for 30 mins 6. Cut into squares or ropes and enjoy! Licorice will keep in fridge for up to 2 weeks or freezer (air tight sealed) for up to 3 months.