У нас вы можете посмотреть бесплатно Lower Carb Cornbread Substitute with Grain-Free Coconut Flour или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredients: 2-3 TBSP Coconut oil 3/4 cup coconut flour 1/2 tsp baking powder 1/2 tsp Himalayan sea salt 6 Eggs 1/2 cup melted butter 1 TBSP Honey (or 2 packets of Truvia) Directions: 1. Preheat the oven to 350 degrees F. 2. Place coconut oil in cast iron skillet and melt in the oven while you make the bread. 3. Mix salt, coconut flour and baking powder in a bowl. 4. Mix eggs, butter, honey in a separate bowl. 5. Pour egg mixture into coconut flour mixture and wisk or stir until no lumps. 6. Pour into a greased cast iron skillet. 7. Bake for 45 minutes (check after 40 minutes). Serves:8 Calories per serving: 216, carbs: 6 (net 3), fat: 22 Links to some of the products for this show: Cast Iron Skillet - http://amzn.to/2iXCEbF Coconut Flour - http://amzn.to/2iXxP2c Coconut Oil - http://amzn.to/2jM2C6x Baking Powder - http://amzn.to/2jKmNBk Mixing Bowls and Measuring Cup Set - http://amzn.to/2iXx616