У нас вы можете посмотреть бесплатно Masamoto Honyaki Yanagiba sharpening part 2 What is Ura-Oshi, what is Ura-Suki или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Explanation of what is ura-oshi, what is ura-suki, and why they are so important. There are a lot of Youtube video saying that Ura-Oshi / Ura-Suki (concave back side) is there for creating air-pocket, for food release. Majority of the time, the food is released on the beveled side of the blade, so creating air pocket on the back side of the blade is totally meaningless. Food release (on traditional Japanese knives) is the function of the primary bevel. The "Ura-suki", " Ura-Oshi" is there to create flat, straight edge line on the back of the blade. (Not just kitchen knives, but also wood working tools have Ura-Suki (concave backside).) If there's no "Ura-Suki", you can't keep the back side straight. If the back side isn't straight, the knife doesn't cut well.