• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Batch Protocols and Other Tools to Manage Consistency | Scott Rao скачать в хорошем качестве

Batch Protocols and Other Tools to Manage Consistency | Scott Rao 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Batch Protocols and Other Tools to Manage Consistency | Scott Rao
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Batch Protocols and Other Tools to Manage Consistency | Scott Rao в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Batch Protocols and Other Tools to Manage Consistency | Scott Rao или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Batch Protocols and Other Tools to Manage Consistency | Scott Rao в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Batch Protocols and Other Tools to Manage Consistency | Scott Rao

Session Description: In this session, Scott Rao will talk about between-batch protocol and other factors that affect roasting consistency, such as controlling green-coffee temperature, ambient roastery temperature, and day-to-day airflow levels. Scott coined the term between-batch protocol (BBP) to emphasize the importance of managing a roasting machine's thermal energy between batches. Scott will discuss how to construct an effective BBP on various roasting machines, including drum roasters, air roasters, and sample roasters, and he'll provide numerous examples using Cropster graphs. He will explain how bean and air probe readings differ from drum-metal temperatures between batches, and how to adjust a BBP for different batch sizes and different seasons. Presenter: Scott Rao has been in the coffee business for 30 years as a cafe owner, roaster, consultant, and author. The Coffee Roaster’s Companion and Coffee Roasting: Best Practices have influenced a generation of roasters and shaped the global roasting vocabulary and conversation. Thousands of roasters worldwide have attended Scott's seminars and worked with him as a private consultant. Scott’s popular Instagram account @whereisscottrao offers expert-level tips and discussion about coffee brewing and roasting.

Comments
  • Current Green Coffee Grading vs Green Quality of Different Processes | Luz Stella Artajo Medina 2 года назад
    Current Green Coffee Grading vs Green Quality of Different Processes | Luz Stella Artajo Medina
    Опубликовано: 2 года назад
  • Scott Rao Masterclass: Allongé vs. Standard Espresso: Roast Level, Flow Rate & Flavor 2 месяца назад
    Scott Rao Masterclass: Allongé vs. Standard Espresso: Roast Level, Flow Rate & Flavor
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Devil in the Details: The Small Stuff of Coffee Roasting | Rob Hoos 1 год назад
    Devil in the Details: The Small Stuff of Coffee Roasting | Rob Hoos
    Опубликовано: 1 год назад
  • Что нужно знать, чтобы начать бизнес по обжарке кофе 1 год назад
    Что нужно знать, чтобы начать бизнес по обжарке кофе
    Опубликовано: 1 год назад
  • Объяснение обжарки кофе 2 года назад
    Объяснение обжарки кофе
    Опубликовано: 2 года назад
  • Roast Summit 2023
    Roast Summit 2023
    Опубликовано:
  • Roasting coffee with Tim Wendelboe - live workshop 3 года назад
    Roasting coffee with Tim Wendelboe - live workshop
    Опубликовано: 3 года назад
  • Light vs. dark roast coffee roasting 1 год назад
    Light vs. dark roast coffee roasting
    Опубликовано: 1 год назад
  • Behind the roast with Willem Boot - Walking the roasting curve 2 года назад
    Behind the roast with Willem Boot - Walking the roasting curve
    Опубликовано: 2 года назад
  • День из жизни обжарщика кофе (RoasterKat в Black & White Coffee Roasters) 1 год назад
    День из жизни обжарщика кофе (RoasterKat в Black & White Coffee Roasters)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Roast Summit 2024
    Roast Summit 2024
    Опубликовано:
  • Exploring Scott Rao's Flick and Crash 7 лет назад
    Exploring Scott Rao's Flick and Crash
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Roast Summit | Roasting Dark: Investigating Flavor, Texture and Balance in Darker Roasted Coffee 2 недели назад
    Roast Summit | Roasting Dark: Investigating Flavor, Texture and Balance in Darker Roasted Coffee
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Обжарка кофе: всё понятно! Одна партия, от начала до конца 3 года назад
    Обжарка кофе: всё понятно! Одна партия, от начала до конца
    Опубликовано: 3 года назад
  • Coffee with April Episode 49: Roasting Consistency 6 лет назад
    Coffee with April Episode 49: Roasting Consistency
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Understanding Quality: The SCA’s new Coffee Value Assessment System | Peter Giuliano 2 года назад
    Understanding Quality: The SCA’s new Coffee Value Assessment System | Peter Giuliano
    Опубликовано: 2 года назад
  • Converting Green Coffee Data into Practical Insights in the Roaster | Chris Kornman 2 года назад
    Converting Green Coffee Data into Practical Insights in the Roaster | Chris Kornman
    Опубликовано: 2 года назад
  • Comparing and Analyzing RoR of Two Roasts 7 лет назад
    Comparing and Analyzing RoR of Two Roasts
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Концепции обжарки, эпизод 8 — Профиль 7 лет назад
    Концепции обжарки, эпизод 8 — Профиль
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Сорта кофе: Арабика 12 лет назад
    Сорта кофе: Арабика
    Опубликовано: 12 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5