У нас вы можете посмотреть бесплатно Tsukiji Masamoto Torigarasuki: Breaking down a chicken for yakitori with Chef Kono of Tori Shin или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
http://www.mtckitchen.com/p-20-tsukij... / mtckitchen Watch Manager and Head Chef Atsushi Kono of Tori Shin skillfully break down a chicken for yakitori. Tori Shin doesn't waste any part of the organically raised birds: bonjiri (tail), seseri (neck), kawa (skin), sunagimo (gizzards) etc are all part of their menu. Traditionally used for boning poultry, the torigarasuki does not have the flexibility of a typical Western boning knife but its sharp, pointed tip helps you ride the blade along bones, cartilage and joints to separate different cuts of meat. Tori Shin 1193 First Avenue New York, NY 10065 http://torishinny.com/