У нас вы можете посмотреть бесплатно There is no vinegar in this recipe! Kosher Dill Pickles Makes 1 qt (32 ounce) glass jar of pickles или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
There is no vinegar in this recipe! Kosher Dill Pickles Makes 1 qt (32 ounce) glass jar of pickles 3-4 kirby (also known as pickling) cucumbers, sliced in quarters lengthwise to make spears ¼ cup fresh dill 6 whole garlic cloves, peeled 2 tsp black peppercorns 1 1/2 cups boiling water 2 Tbsp kosher salt ½ tsp chili flakes, optional Boil water with salt until all the salt is dissolved. Set aside to cool slightly. Add the dill, garlic, and peppercorns to the jar. If you are adding chili flakes, add them here as well. Top with sliced cucumbers and pack the jar tight. Fill the jar to the top with the water/salt mixture. Close the jar, flip upside down for 1 hour on the counter then refrigerate for 2-3 days before eating. The pickles will continue to become more flavorful after a week. These pickles should last 1-2 months in the fridge. #kosherpickle #dillpickle #jewishtiktok #jewishfood