У нас вы можете посмотреть бесплатно Vietnamese Baguette | Light and Airy Banh Mi Baguette with Thin Crispy Crust | Chichabon или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Recipe on how to make Vietnamese baguette at home. Light and airy bread with thin crispy (shattering) crust, perfect for making banh mi sandwiches. #Chichabon #VietnameseBaguette #BanhMi Products Bread maker machine - https://amzn.to/3PnVlqJ Baguette pans - https://amzn.to/4j63gXc Bread lame for scoring and slashing - https://amzn.to/3W9lUDN ----------------------------------------------------------------------- Ingredients (makes 6 baguettes): 59mL Warm water (100°-110°F) 1 tsp Sugar 7g Active dry yeast 438g Bread flour 5g Sugar 4g Salt 264mL Cold water 1 tbsp Oil Ingredients for pickled daikon and carrots*: 2/3 cup Sugar 1 cup Hot water 1 cup White vinegar 1/3 large Daikon, julienned 2 medium Carrots, julienned *Dissolve sugar in hot water and vinegar. Then, add julienned daikon and carrots. Let sit for at least 1 hour at room temperature before using. Cover tightly and store pickle in refrigerator (good for a week). ----------------------------------------------------------------------- SUBSCRIBE FOR MORE VIDEOS - / @chichabon INSTAGRAM - / chichabonchannel