У нас вы можете посмотреть бесплатно Prahok Ktiss | Minced Pork with Prahok and Coconut Milk Vegetable Dip | Cambodian Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredients: 1 3/4 lb of minced pork 1 1/2 cups of coconut milk (divided) 2 tbsp of prahok (fermented fish paste) 3 tbsp of fish powder (dry smoked fish) 1/4 cup of thai pea eggplants thai chili peppers (add as much as you like) 6 cloves of garlic cut in half 15 kaffir lime leaves (whole and sliced thinly for garnish) 1 1/2 tbsp of red curry paste (Maesri brand) 1/4 cup of kroeung (lemongrass paste) link to recipe • Cambodian Lemongrass Paste | Kroeung គ្រឿង Seasonings: *adjust seasonings to taste 1 1/4 tbsp of sugar 1 tsp of salt 1/2 tbsp of chicken bouillon 1/2 tbsp of msg (optional) 1/4 tbsp of tamarind soup mix ☆ Prahok Ktiss has a combination of sweet, salty, and savory taste. It is commonly eaten with raw vegetables and rice. 😋