У нас вы можете посмотреть бесплатно Demystifying China’s century eggs или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Subscribe to our YouTube channel for free here: https://sc.mp/subscribe-youtube Full of lead, soaked in horse urine, covered in mud for 1,000 years – these are some of the false myths that have made century eggs one of the most misunderstood ingredients in Chinese cuisine. Today, a huge range of dishes are made around the country using the black, gelatinous eggs. Post reporter Lisa Cam spoke with chefs in Hong Kong to understand the best ways to enjoy this polarising ingredient, and how some chefs are putting a new spin on century eggs with innovative dishes. Support us: https://subscribe.scmp.com Follow us on: Website: https://www.scmp.com Facebook: / scmp Twitter: / scmpnews Instagram: / scmpnews Linkedin: / south-china-morning-post #scmp #EatDrinkAsia