Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео




Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



塔香肉碎炒鹽滷硬豆腐 by Kit Mak

塔香肉碎炒鹽滷硬豆腐 by Kit Mak 鹽滷硬豆腐大家可能少聽, 但識食當然要食佢,我就好鐘意啦 !😍😍 唔使怕好難搵,因為最近百福®️已經新出咗啦 ! 呢款加入鹽滷幫助凝固的豆腐,本身沒有鹹味,但糅合咗多重工序,口感綿實😋,仲要好耐煮,不易出水,韌性特強不易散👍🏻👍🏻👍🏻,連串燒都做到呀 ! 所以我今次將佢煎完再炒再炆,盡情發揮這種豆腐既特質💪🏻💪🏻 今次我設計這個食譜是我的誠意推介 ! 超級香也特別惹味,所有惹味精華醬汁,都俾鹽滷硬豆腐密密麻麻的細孔仔吸吸吸吸,入晒味 !😍😍真係好好食架! 塔香肉碎炒鹽滷硬豆腐 材料: 百福®️鹽滷硬豆腐 2盒 香茅2條 蒜4粒 乾蔥3-4粒 肉碎80克 九層塔15片 醃料: 生抽1湯 匙糖1茶匙 生粉1茶匙 水2湯匙 胡椒粉少許 醬汁: 豆瓣醬1湯匙 蠔油2湯匙 水1杯 生粉水適量(埋芡) 百福®️鹽滷硬豆腐真係好多potential ,我最近將佢試做港式經典—「臭豆腐」大成功🤩👏🏻👏🏻👏🏻,下次和大家分享下。 #識食當然食鹽滷豆腐 #百福鹽滷硬豆腐 #韌性特強不易散 #不易出水又耐煮 #豆腐我不嬲鍾意食 #煎又得炒又得炆又得 #串燒又得連臭豆腐都得 #塔香肉碎炒鹽滷硬豆腐

Comments