• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Offset Smoker vs Drum Smoker | Smoke Lab with Steve Gow | Oklahoma Joe's®️ скачать в хорошем качестве

Offset Smoker vs Drum Smoker | Smoke Lab with Steve Gow | Oklahoma Joe's®️ 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Offset Smoker vs Drum Smoker | Smoke Lab with Steve Gow | Oklahoma Joe's®️
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Offset Smoker vs Drum Smoker | Smoke Lab with Steve Gow | Oklahoma Joe's®️ в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Offset Smoker vs Drum Smoker | Smoke Lab with Steve Gow | Oklahoma Joe's®️ или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Offset Smoker vs Drum Smoker | Smoke Lab with Steve Gow | Oklahoma Joe's®️ в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Offset Smoker vs Drum Smoker | Smoke Lab with Steve Gow | Oklahoma Joe's®️

What makes a better BRISKET? An offset smoker or a drum smoker? Steve Gow from @smoketrailsbbq conducts an experiment to find out, comparing two briskets on the #OklahomaJoes Longhorn offset smoker and the Bronco drum smoker in both reverse flow setup and direct flow setup. Let’s find out if there’s a difference! Drum Smoker Brisket Recipe Ingredients: Meat 10-15 lb brisket (Choice grade or higher) Rub Quarter cup course black pepper Quarter cup kosher salt Tablespoon Lawry’s Seasoned Salt Wrap liquid 1/3 cup beef tallow 1/3 cup clarified butter/Ghee (or substitute with normal butter): Technique Trim brisket Mix rub ingredients in shaker bottle, add small amount of vegetable oil to help mixture stay consistent Apply rub to brisket, starting with back and sides, and finishing with fat cap Remove grill grate and deflector plate from Bronco. Load Bronco charcoal basket with 4 chunks of wood, then fill with charcoal, and finally add 4 more chunks of wood to the top of the charcoal pile. Light the center of the charcoal basket with a charcoal lighter, fire starter, or light a few chunks of charcoal in a chimney and dump them into the center of the charcoal basket. Replace deflector plate and place a large water pan on top of it. Then replace the grill grate. Place brisket on the smoker and foil the edges of the point and flat Leave intake and exhaust damper wide open When temperature is approximately 50 degrees lower than target temperature of 275, shut intake damper to almost closed (position 1). Exhaust damper should stay wide open. Smoke at 275 for 12 hours or until all areas of the brisket probe at least 190 internal, replacing charcoal and wood chunks as needed if temperatures start to dip. Wrap brisket in butcher paper with beef tallow and clarified butter Place wrapped brisket in aluminum pan with quarter cup water added, foil top tightly. If aluminum pan is unavailable, wrap brisket with aluminum foil, ensuring liquid cannot leak from bottom. Place brisket into holding device (holding oven, electric smoker, regular oven etc.) at 150 and hold for 15-20 hours. If using oven, check manual for instructions on how to adjust temperature down to attain 150 degrees – recommend confirming actual oven temps ahead of time with remote-graphing probe thermometer placed in a pan of water in the oven to ensure oven can hold meat at a steady 150 indefinitely. Remove brisket from wrap, slice against the grain and serve.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5