• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Farmers Market Hash | Price Chopper Cooking How-To скачать в хорошем качестве

Farmers Market Hash | Price Chopper Cooking How-To 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Farmers Market Hash | Price Chopper Cooking How-To
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Farmers Market Hash | Price Chopper Cooking How-To в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Farmers Market Hash | Price Chopper Cooking How-To или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Farmers Market Hash | Price Chopper Cooking How-To в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Farmers Market Hash | Price Chopper Cooking How-To

Ingredients 1 medium red or golden beet 2 medium parsnips, cut into 1/2-inch pieces (about 1 cup) 3 small red potatoes, cut into 1/2-inch pieces (about 1-1/2 cups) 1/4 medium butternut squash, peeled, seeded and cut into 1/2-inch pieces (about 1-1/2 cups) 10 Brussels sprouts, thinly sliced (about 3 cups) 1 small yellow onion, chopped (about 1 cup) 2 tablespoons olive oil 1 teaspoon fresh thyme leaves plus additional sprigs for garnish (optional) 1-3/4 teaspoons kosher salt 1/2 teaspoon plus 1/8 teaspoon fresh ground black pepper 1 tablespoon fresh orange juice 1/2 teaspoon orange zest 1 tablespoon distilled white vinegar 4 large eggs 1 cup crumbled white Cheddar cheese (4 ounces) Directions In small saucepot, heat beet and enough water to cover by 1/2 inch to boiling over medium-high heat; reduce heat to medium-low and cook 20 to 25 minutes or until fork tender; drain and cool. Meanwhile, in medium saucepot, heat parsnips and enough water to cover by 1 inch to boiling over medium-high heat; cook 1 minute. Add potatoes and squash, and cook 3 to 5 minutes or until vegetables are just tender. Add Brussels sprouts and cook 1 minute; drain. In large skillet, cook onion in 1 tablespoon oil over medium-high heat 3 to 4 minutes or until onion is soft; reduce heat to medium. Add thyme, 1-1/2 teaspoons salt, 1/2 teaspoon pepper, vegetable mixture and remaining 1 tablespoon oil, and cook 5 to 6 minutes or until vegetables are lightly browned, stirring occasionally; keep warm. Makes about 6 cups. With paper towel, rub skin off beet, then shred with box grater. In small bowl, toss beet with orange juice and zest, 1/8 teaspoon salt and remaining 1/8 teaspoon pepper. To large skillet with 2-inch-high sides, add water to fill halfway, vinegar and remaining 1/8 teaspoon salt; heat to boiling. Carefully crack eggs, 1 at a time, into small cup. Slowly slide eggs into water while immersing cup slightly in water. Cover tightly with lid and remove from heat. Let stand 3 to 4 minutes, or until egg white is cooked through and yolk is slightly soft. Serve vegetable hash topped with cheese, poached egg and beet garnished with thyme sprig, if desired.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5