У нас вы можете посмотреть бесплатно 超好吃的黑芝麻粉片糕,做法非常的简单,只需一拌一蒸就可以了,成品非常的软糯Q弹,好吃不腻,而且放至几天都不会变硬!Black sesame Glutinous rice cakes。 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
今天跟大家分享一道超好吃的古早味小糕點,黑芝麻粉片糕,做法非常的簡單,只需攪拌一下,上鍋蒸就可以了,成品非常的軟糯Q彈,好吃不膩,而且放至幾天都不會變硬! 主要食材:水磨糯米粉300克,白糖100克,清水300克,黑芝麻粉20克,黃油20克,糯米粉20克。 Today, I would like to share with you a super delicious ancient breakfast pastry, black sesame powder slice cake. The recipe is very simple, just stir it and steam it in the pot. The finished product is very soft and chewy, delicious but not greasy, and it won't harden even after a few days! Main ingredients: 300g water milled glutinous rice flour, 100g white sugar, 300g clean water, 20g black sesame flour, 20g butter, 20g glutinous rice flour.