У нас вы можете посмотреть бесплатно Yucatán for Meat Lovers | Pati Jinich | Pati's Mexican Table или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
We get to the meat of Yucatán in this episode! First, we go to Temozón, a town so obsessed with smoking meat, they invented Yucatán's signature smoked meat Carne Ahumada and everyone in town says they have a relative who invented it. Then, my friend Chef Julio Ku Dominguez makes a crispy pork belly called Castacán and you won't believe THE CRUNCH! It's tucked into fresh masa tortillas for a beautifully named Mayan dish called Huidzi Bii Wai meaning “united tortilla.” At home, I try to recreate that pork belly for tacos, and I show you how to make arroz negro with chorizo. Looking for the recipes? Habanero Pork Belly Tacos: https://patijinich.com/castacan-haban... Chorizo Black Rice: https://patijinich.com/chorizo-black-... Pickled Onion with Fire Roasted Chiles and Garlic: https://patijinich.com/pickled-onion-...