У нас вы можете посмотреть бесплатно Mamin Žuti Kolač sa Džemom-Starinski Jednostavni,Jeftini,Brzi Kolač-Vraća u Bezbrižno Detinjstvo❗💖 или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Pozdrav svima na mom kanalu💖💖😘😘 Malo je onih iz prošlog veka koji nisu jeli ovaj kolač. Baš smo mu se radovali verovatno zato što smo bili veoma skromni. Nije bilo bitno šta je važno da je slatko i da sa kolačem u ruci možeš na ulicu da se igraš, al moraš poneti još neki da se podeli sa drugovima. Tako smo delili kolače i sve ostalo pa da i ovaj recept podelim sa vama i setim se starih skromnih ali lepih dana. Imali smo tako malo a bili smo mnogo srećni. SASTOJCI 5 jaja 10 kašoka šećer 10 kašoka mleko 10 kašika ulje 10 kašika brašno 1 prašak za pecivo 1 vanil šećer. FIL 600-700gr. bilo koji džem 2-3 kašoke mleveni orah ZA POSIPANJE 50gr. šećer u prahu Biskvitni deo peći u zagrejanoj rerni na 200c. 10min. Polovinu od onog što ste pripremili. Odmah smanjite temperaturu rerne na 170c. Rasporedite po biskvitu koji je već nakon 10min. uhvatio koricu,džem sa orasima pa prelite drugom polovinom biskvitne mase. Vratite u rernu i nastavite pečenje još 20min. na 170c. Ohlađen kolač posipajte šećerom u prahu. Dimenzije pleha 23/34cm. Hello everyone on my channel💖💖😘😘 There are few from the last century who have not eaten this cake. We were really looking forward to it, probably because we were very modest. It didn't matter what was important that it was sweet and that you could play on the street with a cake in your hand, but you have to bring some more to share with your friends. That's how we shared cookies and everything else, so that I can share this recipe with you and remember the old modest but beautiful days. We had so little and we were very happy. INGREDIENTS 5 eggs 10 tablespoons sugar 10 tablespoons milk 10 tablespoons oil 10 tablespoons flour 1 baking powder 1 vanilla sugar. FIL 600-700gr. any jam 2-3 tablespoons ground walnuts FOR SPRAYING 50g powdered sugar The biscuit part is baked in a preheated oven at 200c. 10min Half of what you prepared. Immediately reduce the oven temperature to 170c. Arrange on the biscuit, which is already after 10 minutes. grabbed the crust, jam with walnuts and pour the other half of the biscuit mass. Return to the oven and continue baking for another 20 minutes. at 170c. Sprinkle the cooled cake with powdered sugar. Tray dimensions 23 / 34cm. Всем привет на моем канале💖💖😘😘 Мало кто из прошлого века не ел этот торт. Мы очень ждали этого, наверное, потому, что были очень скромными. Неважно, что было важно, чтобы было сладко и можно было играть на улице с тортом в руке, но нужно было принести еще немного, чтобы поделиться с друзьями. Вот так мы делились печеньем и всем остальным, чтобы я могла поделиться с вами этим рецептом и вспомнить старые скромные, но прекрасные деньки. У нас было так мало, и мы были очень счастливы. ИНГРЕДИЕНТЫ 5 яиц 10 столовых ложек сахара 10 столовых ложек молока 10 столовых ложек масла 10 столовых ложек муки 1 разрыхлитель 1 ванильный сахар. ФИЛЬ 600-700гр. любое варенье 2-3 столовые ложки молотых грецких орехов ДЛЯ ОПРЫСКИВАНИЯ 50г сахарная пудра Бисквитная часть выпекается в предварительно разогретой до 200С духовке. 10 минут Половина того, что вы приготовили. Сразу уменьшите температуру духовки до 170С. Выложить на бисквит, который уже через 10 минут. схватив корочки, повидло с грецкими орехами и вылить вторую половину бисквитной массы. Верните в духовку и продолжайте выпекать еще 20 минут. на 170с. Остывший кекс посыпать сахарной пудрой. Размеры подноса 23/34см. .🎀Linkovi Sponzora~ FUNGO JUG d.o.o. Office: Ucitelja Josifa 1/6. 16000 Leskovac Serbia tel: +38116241940 fax: +38116601467 Processing: Cukljenik 16203 Vucje Serbia tel/fax: +38116794831 skype:fungo_jug www.fungojug.com ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 📸instagram: Za porudžbu online. Instagram Kristal-novoles / kristal_novoles.... . Broj telefona za porudžbinu : 063 8691050 Za porudžbinu u Srbiji besplatna dostava. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 📩Business inquiries only: E-Mail: [email protected] ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✨Zaprati me ! 📸Instagram: @kuhinjavalentinamaskovic_recep0 📌Facebook: Kuhinja Valentina Maskovic ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Uživajte u videu ! 💕💞.🎀 #kolačstarinski #džem #kuhinjavalentina #brzo #jednostavno #jeftino