У нас вы можете посмотреть бесплатно Grated Raw Mango pickle or Kothla nonche или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Learn to make Kothla nonche easily. Very simple and easy to prepare. Ingredients for kothla nonche (Raw mango pieces) For 2 cups of mango pieces - 1/2 cup salt, 1/2 cup mustard, 2 cups red chillies ( 1 cup badgi or kashmiri chilli and 1cup normal chilli), 1tsp dhania and 1/2 tsp meethi, 1 piece haldi and 1 kabuli chana size hing. Procedure Cut mangoes into fine pieces or grate it. Fry salt and powder. Mix powdered salt to the grated mangoes. Keep it for a day. Fry hing and haldi in little oil. Fry red chillies on low flame slowly. Fry mustard, dhania and methi seeds. Powder all these once it is cooled completely. Mix this powder to the mangoes. Keep aside for a day. Next day mix again and store it in a bottle.