 
                                У нас вы можете посмотреть бесплатно What is Invert Sugar and Why Should I Care? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
                        Если кнопки скачивания не
                            загрузились
                            НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
                        
                        Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
                        страницы. 
                        Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
                    
In this video I will answer three age old questions. 1. What is Invert Sugar or Inverted Sugar 2. How to Make Invert Sugar 3. Why Should I Use Invert Sugar over Table Sugar or Sucrose. Support The Home Winemaking Channel: / makewine Invert sugar is created when you break down sucrose (table sugar) into its individual components (Glucose and Fructose). This is achieved by heating it up in a water solution and adding a bit of citric acid or another edible acid. Invert sugar has several advantages over table sugar. It is slightly sweeter, In winemaking it will not change over time like table sugar will, It retains moisture better than table sugar, and it resists crystallization better than table sugar. Invert sugar bends light backwards compared to sucrose which gives it the name. Watch the video to learn more about invert sugar! Checkout my website for more tips. https://www.smartwinemaking.com/