У нас вы можете посмотреть бесплатно 半熟芝士真的是半熟吗?【Eng Sub】Half Baked Soufflé Cheesecake или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
半熟芝士蛋糕, 半熟不是真的没熟,而是口感湿润,超有空气感的代名词,与戚风蛋糕底搭配在一起口感更加协调, 和舒芙蕾有点相似,不甜不腻, 入口即化,无论是冷藏,还是趁热吃,都别有一番风味。 #半熟芝士 #轻乳酪蛋糕 #soufflescheesecake 原料 戚风蛋糕底 中号鸡蛋2个(55-60克/个) 细砂糖 30克 低筋面粉 30克 牛奶25克 植物油 20克 柠檬汁 少许 预热烤箱160C/320F,中层烤制20分钟 芝士糊 中号鸡蛋1个(55-60克/个) 奶油奶酪 125克 低筋面粉 10克 牛奶90克 + 5-10克 黄油10克 细砂糖 20克 柠檬汁 少许 预热烤箱155C/310F,半熟芝士热水水浴,中下层烤制25分钟,转成190C/375F烤制6分钟 Today we are going to make half-baked soufflé cheesecake. It is not really under-baked, but is synonymous with moist taste and super airy texture. It is more harmonious with the bottom of chiffon cake. It is a bit similar to Soufflé, not sweet and not greasy. Instant melting in your mouth, can be served chill or warm. Ingredients Chiffon cake base 2 Medium-size eggs (55-60g/each) Caster sugar 35g Cake flour 30g Milk 25g Vegetable oil 20g A few drops of lemon juice Preheat the over to 160C/320F, bake for 20mins Cream cheese batter 1 medium-size egg (55-60g/each) Cream cheese 125g Cake flour 10g Milk 90g + 5-10g Butter 10g Caster sugar 20g A few drops of lemon juice Preheat the over to 155C/310F, bake in hot water bath for 25 mins, then turn to 190C/375F for 6 more mins.