У нас вы можете посмотреть бесплатно 奶香滑嫩的卡士达酱面包 - Custard Cream Buns - Japanese Sweet Buns или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
这款传统的点心面包,采用牛奶,鸡蛋和面粉等原材料,综合考虑了营养价值和口味。烤好的面包配上滑嫩的卡士达酱,无论当早餐或茶点,吃着都是满满的幸福感。 This traditional sweet bread is made with ingredients like milk, eggs and flour, taking into account the nutritional value and taste. The toasted bread is filled with smooth custard cream. Whether for breakfast or tea, you will feel full of happiness when eating. 8颗面包配方 Recipe for 8 buns 🍞面包材料 Bread Ingredients: 高筋面粉 Bread Flour 260g 即溶酵母 Instant Yeast 4g 盐 Salt 3g 糖 Sugar 42g 冰牛奶 Cold Milk 160g 全蛋液 Whole Egg 26g 无盐黄油 Unsalted Butter 39g (19°C-23°C,65F-75F) 卡士达酱 Custard Cream Ingredients: 牛奶 Milk 240g 细砂糖 Sugar 35g 蛋黄 Egg yolk 2 (36g) 低筋面粉 Cake Flour 15g 玉米淀粉 Corn Starch 8g 无盐黄油 Unsalted Butter 10g 香草精 Vanilla Extract 1/4 tsp 🍞预热烤箱至375°F / 190°C ,中层烤大约12-15分钟至表面金黄色 Preheat the oven to 375°F / 190°C , bake at middle layer for about 12-15 minutes until the surface is golden brown Music used Love Story by Jonny Easton Link: • Emotional Sweet Piano Music - Royalty...