У нас вы можете посмотреть бесплатно Home-Cooked Sardine | 沙丁鱼 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Home-Cooked Sardine Ingredients: 10 Fresh Sardine 4 Onions 1 Whole Garlic 2 pieces of red Chili (big) 4 pieces of red Chili (Small) 1 Can of Tomato puree 100ml of Chili sauce 200ml of Tomato sauce 100ml of Lime juice 300ml of Water 3 tbsp of Cooking Oil 1 tsp of Salt Directions: 1. Set heat to medium and pour cooking oil, add the diced onions and minced garlic into the pressure cooker and stir-fry for 3 minutes. 2. Add all the sauces (canned tomato puree, chili sauce, tomato sauce) and mix well with water. 3. Add 10 fresh sardines and small red chilis. 4. Cover the lid by aligning both triangles on lid and bottom handle and lock it. Cook on maximum heat until the pressure indicator goes up to third level. **Maximum level for most of the induction and electric cooktops is 2000 Watt, Medium level at 1000 Watt and Minimum heat at 500 Watt or lower. **For gas stoves, Maximum heat is the widest flame under the bottom of pressure cooker/ pan without flaming the sides. 5. Turn heat to minimum and cook for another 15 minutes, switch off/remove from heat. 6. Wait for the pressure indicator to fully drop before opening the lid. 7. Add lime juice, salt and sliced (big) red chilis before serving 沙丁鱼 原料: 新鲜沙丁鱼10只 洋葱4颗 蒜米一颗 大红辣椒2颗 小红辣椒4颗 罐头番茄1罐 辣椒酱300毫升 番茄酱 200毫升 酸柑汁 100毫升 水300毫升 食用油 3大勺 食用盐1茶匙 做法: 1. 开锅把火转至煸炒模式1000(not sure)中火,倒入食用油,加入洋葱和蒜米爆香约三分钟。 2. 把酱汁(罐头番茄,辣椒酱,番茄酱)倒入并加水拌匀。 3. 将沙丁鱼和剖半的小红辣椒置入锅内。 4. 盖上锅盖,转至火锅模式并以2000大火煮至压力指示上升至第三阶段。 5. 把火转至500小火煮约15分钟即可关火。 6. 指示下降至气压锅完全泄压即可打开锅盖。 7. 起锅前加入酸柑汁,食用盐和大红辣椒作为调味和装饰即可。