• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

My day spent in a French pastry〈 Pâtisserie Yann 〉+ Parisian flan recipe скачать в хорошем качестве

My day spent in a French pastry〈 Pâtisserie Yann 〉+ Parisian flan recipe 2 years ago

patisserie

pastry

French pastry

pâtisserie Yann

yann adingra

andernos

patisserie française

boulangerie pas à pas

fabrice

cottez

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
My day spent in a French pastry〈 Pâtisserie Yann 〉+ Parisian flan recipe
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: My day spent in a French pastry〈 Pâtisserie Yann 〉+ Parisian flan recipe в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно My day spent in a French pastry〈 Pâtisserie Yann 〉+ Parisian flan recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон My day spent in a French pastry〈 Pâtisserie Yann 〉+ Parisian flan recipe в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



My day spent in a French pastry〈 Pâtisserie Yann 〉+ Parisian flan recipe

My day spent in Patisserie Yann, Abylimpics pastry world champion. Address: 8 Av. de Bordeaux, 33510 Andernos-les-Bains Sweet pastry recipe for the Parisian flan: Butter: 175g Icing sugar: 85g Flour: 280g Almond powder: 35g Salt: 2g Egg: 45g 1/ Cream the butter and icing sugar 2/ Gradually add the warm eggs 3/ Add the flour, ground almonds and salt 4/ Cooking at 160°C ⚠️ For the vanilla cream recipe, do not hesitate to send a message on Instagram to @adingrayann Yann Adingra is a passionate and demanding pastry chef! He was crowned Abylimpics World Pastry Champion in 2016. He has worked in many starred restaurants, such as Cordeillant Bages, two Michelin stars with Jean Luc Rocha M.O.F. The chabichou in Courchevelle two stars in the michelin guide with Stéphane Buron M.O.F. The gabriel one star in the michelin guide with François Adamskie M.O.F and Bocuse d'or. Discover my book with more than 25 recipes: https://amzn.to/3djEoe7 ➼ Do not forget to follow me on: o Instagram:   / boulangeriepasapas   o TikTok: https://www.tiktok.com/@boulangeriepa... o Facebook:   / boulangerie-pas-à-pas-355694464977712   o My website: https://www.boulangerie-pasapas.com For any contact (pro only) please send me an e-mail at [email protected] -------------------------------------------------- ------------------------------------------------- 00:00 Start of the day 00:30 making rum babas 01:30 making pastry cream 02:35 gilding and cooking of the pastry 08:10 making the Valentine's Day pastry 10:40 making a thousand leaves 12:40 making a paris brest 14:55 lemon pies 4:00 p.m. making croissants and pain au chocolat 19:35 making the Parisian flan 10:27 tasting! o Subscribe:    / boulangerie pas à pas   See you soon on bakery step by step by Fabrice Cotez. #bakerypasapas #bakerywork #japanesebakery #pastrywork #pastry #pastry shop

Comments
  • My day spent in a French pastry〈Maison Lamour Bordeaux〉 3 months ago
    My day spent in a French pastry〈Maison Lamour Bordeaux〉
    Опубликовано: 3 months ago
    237858
  • Perfect Eclairs Every Time! Foolproof Recipe with Secrets for Bakery-Quality Results. 2 months ago
    Perfect Eclairs Every Time! Foolproof Recipe with Secrets for Bakery-Quality Results.
    Опубликовано: 2 months ago
    21964
  • 100 Layer Sfogliatella: the Most Difficult Italian Dessert Made by Pastry Master Sabatino Sirica 4 months ago
    100 Layer Sfogliatella: the Most Difficult Italian Dessert Made by Pastry Master Sabatino Sirica
    Опубликовано: 4 months ago
    1188891
  • SACHERTORTE inspired by the HOTEL SACHER | Denise Castagno | 3 years ago
    SACHERTORTE inspired by the HOTEL SACHER | Denise Castagno |
    Опубликовано: 3 years ago
    1137508
  • My day spent in a French traditional bakery 〈 Boulangerie Tiembõ 〉 2 years ago
    My day spent in a French traditional bakery 〈 Boulangerie Tiembõ 〉
    Опубликовано: 2 years ago
    2044250
  • Tarte framboisée 7 years ago
    Tarte framboisée
    Опубликовано: 7 years ago
    29608
  • Amazing French Bakery 〈 Le Couvent 〉 1 year ago
    Amazing French Bakery 〈 Le Couvent 〉
    Опубликовано: 1 year ago
    559608
  • A dessert loved by French royalty! 144-layer pastry cream croissant / korean street food 1 year ago
    A dessert loved by French royalty! 144-layer pastry cream croissant / korean street food
    Опубликовано: 1 year ago
    2413100
  • Awesome cake quality! making mango mousse cake - Korean dessert 1 year ago
    Awesome cake quality! making mango mousse cake - Korean dessert
    Опубликовано: 1 year ago
    9075597
  • A Day in the Life of Sweden’s Top Bakery 4 months ago
    A Day in the Life of Sweden’s Top Bakery
    Опубликовано: 4 months ago
    281767

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5