У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Cook Filipino Escabeche | Easy Sweet and Sour Fish Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
"Pinoy Spicy Kusina" Filipino and Asian Food How to Cook Filipino Escabeche - Easy Sweet and Sour Fish Recipe in Filipino Style - Food lovers said that Pompano fish is the most edible fish in the world due to its sweet and mild flavor, less bones too so it's easier to eat. We love this version, hope you'll love it too. Bon appetit. All ingredients are optional, modify as per your liking. Take everything in moderation. "Health is Wealth". How to Cook Filipino Escabeche | Easy Sweet and Sour Fish Recipe Ingredients: 1. Pompano Marinade 500 grams - Pompano 1/4 tsp - salt 1/4 tsp - pepper powder 1 tsp - cornstarch 2. Frying 1/4 cup - canola oil ***marinated Pompano 3. Thickening Sauce 1/2 cup - water 1 tsp cornstarch 4. Stir Fries 3 tbsp - same used oil 1/2 cup - carrots 1/2 cup - bell peppers 1/2 cup - onions 5. Escabeche Sauce left over same oil 3 cloves - garlic 3 pcs - spicy chilis 2 tbsp - vinegar 1/4 cup - banana or tomato catsup 1/4 tsp - pepper powder 1 tsp - sugar 1/2 tsp - chicken powder 2 tsp - liquid seasoning ***fried veggies ***thickening sauce Cooking time: approximately 25 minutes Serving: 1 person or more 🎵Track Info: Title: Mr. Sunny Face Artist: Wayne Jones Genre: Cinematic Mood: Happy 🎵Track Info: Title: Snack Time Artist: The Green Orbs Genre: Children's Mood: Funky Mood: Happy