У нас вы можете посмотреть бесплатно 【家常料理】 減醣也能這麼香!爽辣開胃無負擔-辣炒雞胸肉 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#雞胸肉 #彩椒 1. 料理時間:10分鐘 2. 份量:2人份 3. 預備食材: 雞胸肉 1片 彩椒 適量 4. 調味料: 蒜末 適量 薑末 適量 辣椒 適量 醬油 適量 蠔油 適量 鹽巴 適量 太白粉 適量 料理方式: 1. 雞胸肉切薄片,加入米酒、醬油、蠔油、太白粉。醃製約10分鐘。 2. 蒜頭切末、彩椒滾刀切後備用。 3. 熱鍋熱油的狀態,先將雞胸肉炒熟後,撈出備用。 4. 熱鍋熱油的狀態,先把薑末、蒜末、辣椒炒出香氣。加入彩椒炒香,最後加入剛剛炒好的雞胸肉。半炒均勻後,就可完成了 --- #ChickenBreast #BellPeppers 1. Cooking Time: 10 minutes 2. Serving Size: 2 people 3. Ingredients: • 1 chicken breast • Bell peppers (as needed) 4. Seasonings: • Minced garlic (as needed) • Minced ginger (as needed) • Chili (as needed) • Soy sauce (as needed) • Oyster sauce (as needed) • Salt (to taste) • Potato starch (as needed) Instructions: 1. Slice the chicken breast thinly and marinate with rice wine, soy sauce, oyster sauce, and potato starch for about 10 minutes. 2. Mince the garlic and cut the bell peppers into chunks (rough-cut style). Set aside. 3. Heat oil in a pan and stir-fry the chicken until cooked through. Remove and set aside. 4. In the same hot oiled pan, stir-fry the ginger, garlic, and chili until aromatic. Add the bell peppers and stir-fry until fragrant. Finally, return the cooked chicken to the pan and stir everything together evenly. Done!