• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Professional Baker Teaches You How To Make TOFFEE! скачать в хорошем качестве

Professional Baker Teaches You How To Make TOFFEE! 6 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Professional Baker Teaches You How To Make TOFFEE!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Professional Baker Teaches You How To Make TOFFEE! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Professional Baker Teaches You How To Make TOFFEE! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Professional Baker Teaches You How To Make TOFFEE! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Professional Baker Teaches You How To Make TOFFEE!

Chef Anna Olson shows you how to make this amazing buttercrunch toffee recipe! Subscribe for more video recipes: http://goo.gl/MJV4af Ingredients 1 cup (225 g) unsalted butter 1 ¼ cups (250 g) granulated sugar 3 Tbsp (45 mL) water ½ tsp (2.5 g) salt 1 ½ tsp (7 mL) vanilla extract 12 oz (360 g) dark chocolate, chopped & divided 1 cup (100 g) sliced almonds, lightly toasted sprinkling flaked sea salt Directions 1. Line a baking tray with parchment paper and set aside. 2. Measure the butter in a medium saucepan over medium high heat and swirl the pan to coat the sides with melted butter (this will help prevent the sugar from crystallizing as it cooks). Add the sugar and water and bring up to a boil still over medium high heat while stirring often with a wooden spoon or silicone spatula. Once the mixture comes to a boil, reduce the heat to medium and stir constantly until the mixture reaches 300ºF (150ºC) on a candy thermometer (it will only be a pale amber colour, not caramel-coloured). Remove the pan from the heat and stir in the vanilla and salt, then quickly pour the mixture onto the prepared tray (do not spread it around). Let this set until completely cooled, about 2 hours. 3. Before coating it with chocolate, gently wipe the top surface of the buttercrunch with a paper towel, to take away any excess oil (this could prevent the chocolate from sticking properly). Have ready a second baking tray lined with parchment paper. 4. To temper the chocolate, melt 9 oz (270 g) of the chocolate in a metal bowl placed over a pot of barely simmering water, stirring until it has melted and is within a temperature between 113-122ºF (45-50ºC). If the chocolate gets warmer than this, then you need to let it cool below 113ºF (45ºC) and re-warm. Remove the bowl from the heat and stir in the remaining 3 oz (90 g) of chocolate and stir to melt, continuing to stir until the chocolate reaches a temperature of 82ºF (28ºC). Return the bowl to the water bath and stir to warm up to between 88-90ºF (31-32ºC) – this doesn’t take long. At this point the chocolate is ready for using and will set at room temperature with a nice satin finish. 5. Pour half of the chocolate over the buttercruch and spread to cover it evenly and as close to the edges as possible. Sprinkle the chocolate with half of the almonds and a light sprinkling of sea salt. Once set (about 3 minutes), place the second parchment-lined baking tray over the buttercrunch and carefully invert – now the chocolate-coated side should be on the bottom, on the second tray. Peel away the parchment from the buttercrunch and wipe this side with a paper towel. Pour the remaining half of the chocolate over this side and spread evenly, finishing with a sprinkling of the remaining almonds and a little sea salt. Once the chocolate is almost set, pop the tray into the fridge for just 3-4 minutes – this “cures” or sets the chocolate. After this time, remove the chocolate, and it can be cracked into pieces and stored in an airtight container at room temperature (out of direct sunlight). Shop Anna Olson Cookbooks: http://lickst.at/shopannaolson Follow Anna on social media: Pinterest:   / chefannaolson   Twitter:   / olson_anna   Facebook:   / chefannaolson   Instagram:   / chefannaolson   Anna's Official Website: http://annaolson.ca Follow Oh Yum on... Facebook:   / ohyumfood   Instagram:   / ohyumfood   Pinterest:   / ohyumfood   Twitter:   / ohyum_food   Official Oh Yum Website: https://ohyum.tv #ohyum

Comments
  • Professional Baker Teaches You How To Make HONEYCOMB! 6 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make HONEYCOMB!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • How to Make Toffee | My Favorite Holiday Treat! 3 года назад
    How to Make Toffee | My Favorite Holiday Treat!
    Опубликовано: 3 года назад
  • Я никогда не ел таких вкусных картошки! Лучший рецепт картошки! Хрустящая картошка 1 день назад
    Я никогда не ел таких вкусных картошки! Лучший рецепт картошки! Хрустящая картошка
    Опубликовано: 1 день назад
  • Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись! 1 день назад
    Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись!
    Опубликовано: 1 день назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make FLORENTINE COOKIES! 5 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make FLORENTINE COOKIES!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Старинный английский ирис — лучшие рецепты от Ома — простые пошаговые инструкции 6 лет назад
    Старинный английский ирис — лучшие рецепты от Ома — простые пошаговые инструкции
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Как приготовить миндальную ириску «Рока» — английскую ириску из 5 ингредиентов ЛЕГКО! 5 лет назад
    Как приготовить миндальную ириску «Рока» — английскую ириску из 5 ингредиентов ЛЕГКО!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Я РАБОТАЮ 31-го, Потому ГОТОВЛЮ ЗАРАНЕЕ Эти Мясные Блюда На Новогодний Стол! Блюда Из Заморозки! 1 день назад
    Я РАБОТАЮ 31-го, Потому ГОТОВЛЮ ЗАРАНЕЕ Эти Мясные Блюда На Новогодний Стол! Блюда Из Заморозки!
    Опубликовано: 1 день назад
  • 🎄 Быстрый ДЕСЕРТ на Рождество и Новый Год 2026 🎄 🎄🎄 Пирожные Наполеон https://youtu.be/68suRd6AgHI 1 час назад
    🎄 Быстрый ДЕСЕРТ на Рождество и Новый Год 2026 🎄 🎄🎄 Пирожные Наполеон https://youtu.be/68suRd6AgHI
    Опубликовано: 1 час назад
  • Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век  Живи Век Учись! 1 день назад
    Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись!
    Опубликовано: 1 день назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE TRUFFLE TART! 6 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE TRUFFLE TART!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Получится у всех! Вкуснейшее ЛИМОННОЕ ПЕЧЕНЬЕ с нежным лимонным курдом | лёгкий рецепт 9 месяцев назад
    Получится у всех! Вкуснейшее ЛИМОННОЕ ПЕЧЕНЬЕ с нежным лимонным курдом | лёгкий рецепт
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Caramel Toffee Recipe - how to make caramel candy at home 5 лет назад
    Caramel Toffee Recipe - how to make caramel candy at home
    Опубликовано: 5 лет назад
  • English Toffee 5 лет назад
    English Toffee
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 24 Классных Трюка, Которые Кондитеры Держат в Строжайшем Секрете 4 года назад
    24 Классных Трюка, Которые Кондитеры Держат в Строжайшем Секрете
    Опубликовано: 4 года назад
  • Смешайте ЛАК с КЛЕЕМ ПВА и откройте СЕКРЕТ, о котором мало кто знает! Удивительно! 1 месяц назад
    Смешайте ЛАК с КЛЕЕМ ПВА и откройте СЕКРЕТ, о котором мало кто знает! Удивительно!
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • How to Make Toffee - Secrets Revealed and Toffee Recipe 17 лет назад
    How to Make Toffee - Secrets Revealed and Toffee Recipe
    Опубликовано: 17 лет назад
  • How to Make Chocolate-Toffee Bark | America's Test Kitchen (S24 E16) 1 год назад
    How to Make Chocolate-Toffee Bark | America's Test Kitchen (S24 E16)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Без муки! Без сахара! Просто смешайте овсяные хлопья с яблоком и бананом - Овсяное домашнее пирожное 7 месяцев назад
    Без муки! Без сахара! Просто смешайте овсяные хлопья с яблоком и бананом - Овсяное домашнее пирожное
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make GINGERBREAD COOKIES! 6 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make GINGERBREAD COOKIES!
    Опубликовано: 6 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5