У нас вы можете посмотреть бесплатно 西南三味 【白貝蒸蛋】White clam steam egg from South China Cuisine или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In today’s episode, South China Cuisine will show you how to make【White Clam Steam Egg】 Ingredients: White clam - 600g Egg - 4 Pepper Put white clam in water, add salt, clean with water after 30 minutes Boil a pot of water, add white clam and blanch Take them out, save the water that blanched white clam Boil again a pot of water, put a bowl in it and heat it up Mix four eggs with pepper, add the water that blanches the clam in it Put white clam in a heated bowl and flatten it, pour egg sauce on it Steam it for 15 minutes with medium heat 西南三味今天教大家白貝蒸蛋 買回來的白貝加入清水中,加入少許鹽,養半小時左右,讓白貝吐出沙後,再用清水洗淨 燒一鍋清水,白貝入鍋焯水; 白貝開口撈出,焯白貝的熱水倒出留用 重新燒一鍋清水,將碗放入鍋中預熱 打四個雞蛋加入胡椒粉,打成蛋液,隨後加入少許焯白貝的熱水打勻 將白貝倒入蒸熱的碟中鋪平,隨後蛋液淋到白貝上 加蓋,中火蒸十五分鐘左右 這道簡單又營養的白貝蒸蛋便做好了。