У нас вы можете посмотреть бесплатно 【素食年菜】簡單快手的五福斋菜 【Vegetarian New Year Dish】 Quick and Easy Five Treasure Vegetables или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
"我们的视频着重展示美食制作过程,所有食材的来源都符合合法和道德标准。" 成为此频道的会员支持傻大姐创作: / @shadajie-kitchen 五福斋菜 材料: 200克 包菜(撕小片) 1小段 胡萝卜(切花片) 3粒 红枣(去核) 适量 云耳(泡软) 适量 金针(泡水15分钟,去花蒂,打结) 1小把 冬粉(泡软) 1片 炸過的腐竹片 调味料: 1汤匙 酱油 少许 盐 少许 胡椒粉 做法: 1. 热油锅,加入少量食用油,放入红枣、金针和云耳,翻炒片刻。 2. 加入胡萝卜和包菜,翻炒至包菜变软。 3. 加入腐竹、冬粉和1碗水,拌匀后待锅中水煮沸。 4. 盖上锅盖,小火焖3分钟。 5. 打开锅盖,翻炒一下,然后再焖2分钟。 6. 加入1汤匙酱油、少许盐和胡椒粉,炒匀至汤汁稍微收干即可。 Five Treasure Vegetables Ingredients: 200g cabbage (torn into small pieces) 1 small piece of carrot (sliced into flower shapes) 3 dried red dates (pitted) small black fungus (soaked until soft) Lily Flower (soaked for 15 minutes, trimmed, and tied into knots) vermicelli (soaked until soft) 1 piece of dried bean curd sheet Seasonings: 1 tablespoon soy sauce A pinch of salt A pinch of white pepper Instructions: 1. Heat a small amount of oil in a pan. Add red dates, Lily Flower, and small black fungus. Stir-fry for a moment. 2. Add carrots and cabbage, and stir-fry until the cabbage softens. 3. Add the dried bean curd sheet, glass noodles, and 1 bowl of water. Mix well and bring to a boil. 4. Cover the pan with a lid and simmer on low heat for 3 minutes. 5. Remove the lid, stir, and simmer for another 2 minutes. 6. Add 1 tablespoon of soy sauce, a pinch of salt, and ground white pepper. Stir well and cook until the liquid slightly reduces. Business cooperation contact 商業合作聯系 [email protected] Thank you 😊☺️😘😘 ► Facebook Page: / shadajiekitchen ► YouTube Page: / @shadajie-kitchen