У нас вы можете посмотреть бесплатно Troubleshooting 5 common meringue cookie mistakes (Eng sub) ver.1 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hi, this is Maarit. For those who have failed to make meringue cookies, I've included my experiences and tips. The meringue cookie melts in your mouth, has a crispy texture, and it is truly endless in different colors and shapes. (be creative!) If you have any questions, please let me know in the comments. I wish you success! [Ingredients] Swiss meringue: egg white 100g, sugar 120g, lemon juice or vinegar 1tsp, vanilla extract 1tsp